Grafisk design der styrker
jeres visuel identite

Visuel identitet

En visuel identitet består af jeres virksomheds samlede udtryk udadtil – både på tryk såvel som digitalt. Det er din virksomheds ansigt udadtil. Et perfekt logo, farver der går igen, en bestemt billedstil og alt hvad der hører med. 

Den rød tråd igennem hele designet, skaber et indtryk af professionalisme, seriøsitet og troværdighed hos modtageren og din målgruppe. Det er ikke nok at et produkt eller en ydelse er godt og virker – det skal også se godt ud.

Grafisk design der styrker jeres identitet

Hvad indgår i en visuel identitet?

Logo, hjemmeside, skabeloner og meget mere kan indgå i en visuel identitet. Derudover kan det indeholde et væld af diverse elementer. Det er op til dig hvad der er vigtigt for dit brand og virksomhed. 

Logo

Et firmalogo er dit vigtigste varemærke - det som folk først lægger mærke til. Det skal være enkelt, sigende og vække troværdighed om dig og dit brand.

Flotte Billeder

Flotte billeder sælger! så det kan godt betale sig at give det lidt ekstra kopmærksomhed. bestemt redigering, toning, beskæring m.m.

Hjemmeside

En hurtig og effektiv hjemmeside, som også er unik og flot. Det er vigtigt at din nye hjemmeside ikke er kedelig, langsom eller forældet.

Farver

Vi påvirkes ubevidst af farver. Derfor er det vigtigt at have udvalgte farver der fungerer godt i sammenhæng - og ikke mindst i samspil med resten af dit brand.

Typografi

Skrifttyper der er udvalgt til brug af kommunikation på trykt og digitalt medie. Den rigtige font kan styrke læsevenligheden for brugeren.

Tryksager

Flyer, folder, brochure eller andet kan være med til at understøtte din virksomhed. Trykt materiale er stadig et stærkt markedsføringsredskab i denne digitale verden.

Pris på visuel identitet

Udarbejdelse af en Grafisk design der styrker jeres identitet, afhænger af det indhold som du ønsker og er til dit behov. Det spænder fra logo til webdesign. 

Visuel identitet

Lille virksomhed
20000,- Ekskl. moms
  • Unikt logodesign
  • Hjemmeside med 8 sider
  • Design af visitkort
  • Øvrigt

Visuel identitet

Stor virksomhed
26000,- Ekskl. moms
  • Unikt logodesign
  • Hjemmeside med 8 sider
  • Design af visitkort
  • Øvrigt
kaffe kop

Klar til en snak

Under opbygning

vores hjemmeside er ved at få et nyt look. Den vil være oppe at køre igen hurtigst muligt! Har du en efterspørgsel kan vi kontaktes på: nicolaj@brochmedia.dk eller tlf. 53615561