Professionelt hjemmeside design der skaber resultater

Når du skal have en ny hjemmeside vil du selvfølgelig gerne have et flot design som er skræddersyet til virksomhedens identitet og målrettet dine kunder. Men vidste du, at det du får ud af hjemmesiden i høj grad også afhænger af den del af designet man ikke ser?

Det jeg gør når jeg designer din nye hjemmeside

Når du skal have en ny hjemmeside, går jeg selvfølgelig efter et flot design som er skræddersyet til din virksomhedes identitet og målrettet dine målgruppe. Men selv backenden og bagsiden, som man ikke ser, er lige så vigtigt for at, din hjemmeside præstere på højeste niveau.

Jeg har ikke kun fokus på det visuelle design af din nye hjemmeside, men også kvaliteten og optimering af koden der ligger bag ved. Slutmålet er en mere synlig hjemmeside som omsætter flere besøg til henvendelser, så du kan skabe en bedre forretning.

Vigtige punkter for ny hjemmeside design

Skræddersyet webdesign​

Jeg designer din nye hjemmeside ud fra dine ønsker og behov, med udgangspunkt i virksomhedens identitet og dens målgruppe. Med et skræddersyet design får du en unik hjemmeside, så din virksomhed skiller sig positivt ud fra mængden.

Hastighedsoptimeret

Jeg arbejder med hastighedsoptimering inden levering. En hurtig hjemmeside giver dine besøgende en bedre brugeroplevelse, hvilket fører til en lavere afvisningsprocent. Samtidig er hastighed en af de faktorer Google bruger til at afgøre hjemmesidens placering i deres søgeresultater

SEO

Din hjemmeside skal kunne findes af dine potentielle kunder. Derfor sørger jeg også for, at den tekniske SEO er i orden, så hjemmesiden allerede fra starten får en godt fundament for gode placeringer i Google.

Brugeroplevelse

Din hjemmeside er meget ofte det første sted, hvor kommende kunder møder din virksomhed. Den oplevelse de har på hjemmesiden, danner således grundlag for førstehåndsindtrykket af virksomheden og dens produkter eller services.

Salg

Konvertering En hjemmeside skal ikke bare være smart og se flot ud - den har et formål. Og det er her alle de foregående punkter går op i en højere enhed, hvor vi arbejder med at skabe de bedste vilkår for konvertering af hjemmesidebesøg til henvendelser, salg, eller hvad der netop er dit mål med hjemmesiden.

Hvordan kommer det til at forgå?

Når du bestiller en professionel hjemmeside, så er processen enkel og ligetil

1. Ønsker
Vi starter med en snak over telefonen eller et fysisk møde, hvor vi taler om ønsker, behov og muligheder.
3. Produktion
Jeg går i gang med design og opsætning, og du kan naturligvis følge med og komme med revideringer.
2. Tilbud
Jeg laver et tilbud ud fra det ønskede, og såfremt du accepterer, går jeg i gang med arbejdet når du har fremsendt tekster og billeder
4. SEO
Når hjemmesiden er klar og godkendt af dig, laver jeg det sidste on-site SEO, og så bliver hjemmeside lanceret.