Ny hjemmeside fra kun 5000kr

Du får en ny hjemmeside fra kun 5000kr, som ikke bare se godt ud, men også er effektiv. En professionel hjemmeside som er skræddersyes til netop din virksomhed.

Detaljerne i hjemmesiden gør den store forskel

Hjemmeside design er mit speciale og derfor kan du også forvente mere end en “billig og hurtig” hjemmeside. Her får du en gennemarbejdet hjemmeside, hvor der også er brugt tid på detaljer og design.

Skræddersyet design

Professionelt webdesign og webudvikling skræddersyet til din virksomhed. Du får en unik, lækker og målrettet hjemmeside, til din virksomhed eller brand.

Brugeroplevelse

Din nye hjemmesiden bliver brugervenlig og nem for dine kunder. Det giver også de besøgende et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed og giver dem lyst til at komme igen.

Call to action

Jeg arbejder med visuelt hiraki, kontraster og tydelig budskaber, så jeg sikrer en optimal kundeoplevelse. Det er en del af designet, som får brugeren til at vælge dig.

Hastighedsoptimeret

3 sekunder… Det er tiden du har får at fange potentielle kunder, inden de går videre. En hurtig hjemmeside bidrager til højre placering på Google i deres søgeresultater.

SEO

Hvis dine kunder ikke ved du eksistere, så finder de dig heller ikke. Jeg optimerer din hjemmeside på alle måder ift. SEO, hastighed og sikkerhed. Din hjemmeside skal kunne findes af dine nye kunder.

Responsivt design

Du får webdesign som er responsivt, og som tilpasser sig naturligt til alle skærme. Fotos, grafik og evt. videomateriale bliver tilpasset og optimeret så det fremstår flot på alle enheder.

Ny hjemmeside fra kun 5000kr der kan mere end bare se flot ud

Jeg laver din nye hjemmeside i WordPress, hvor næsten alt kan lade sig gøre designmæssigt. Du kan få alt lige fra en simpel blog til webshop
En professionel hjemmeside med et lækkert design og som passer til din visuel indentitet, er vigtig for at fremtidige kunder ikke klikker væk. Målet er at skille sig ud fra mængden, men samtidige have den mest optimeret hjemmeside.

Jeg laver hjemmesider der både er flotte, unikke og optimeret til at yde sit bedste. Målet er en hjemmeside, som bidrager til at din virksomhed.

Ny hjemmeside fra kun 5000kr som er effektiv, samt høj service

Jeg udvikler din nye hjemmeside i WordPress, som er verdens mest benyttede CMS (Content Management System). WordPress er verdens mest populære CMS system til udvikling af websites. designmæssige, er det nemlig også en perfekt platform til at styrke sikkerhed, hastighed og SEO. 
 
Hjemmeside service, som er en serviceløsning du kan tilkøbe din nye hjemmeside. Så kan du overlade alle opdateringer, vedligehold og licenser til mig, så du og dine medarbejdere kan koncentrerer jer om det i elsker, mens jeg holder din  hjemmeside opdateret.

Procesen for design til din nye hjemmeside

Når du bestiller en ny hjemmeside hos mig, så er processen enkel, ligetil. Se bare disse trin

Dialog

Først finder vi sammen frem til hvad hjemmesiden skal indholde og hvordan den skal se ud. Jeg lytter til dine ønsker og kommer samtidig med min erfaring og inputs.

Udarbejdelse af hjemmeside design

Efter vores samtale begynder jeg på hjemmesidens design. Det indebære opsætning af tekster, billeder og alt det materiale der skal på. Under designprocessen vil jeg løbende være i dialog med dig, så vi rammer det ønskede mål-

Gennemgang

Når alt er på plads, lægges hjemmesiden op på en test server, hvor du kan gennemgå indholdet. Hvis du har rettelser, så retter jeg indtil du er helt tilfreds. Efter godkendelse af designet lanceres hjemmesiden.

Har du spørgsmål omkring hjemmeside design?

Til højre kan du se nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis du gerne vil ringes op, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor. 

For en ny hjemmeside, vil prisen afhænge af hvilken slags design der skal laves, hvad siden skal kunne og hvad den skal indeholde. Jeg laver kun unike hjemmesider, som er tilpasset din virksomhed og din målgruppe.

Prisen kan først fastsættes efter vi har snakket om dine ønsker og behov. Mine hjemmesider ligger typisk mellem 5.000 og 30.000 kroner. Alt afhænger af hvor stor din hjemmeside skal være og hvad den skal kunne. Kontakt mig og få en pris på dit projekt.

Hvis alt materialet er er tilrådighed og der ikke er for mange revideringer, så vil det tage 10-14 dage at få din nye hjemmeside online.

Du får altdi en standart løsning til din hjemmeside. Det indebære bla.

  • Optimering af overskrifter
  • tekster
  • metabeskrivelser
  •  billeder

Yderligere SEO kan tilkøbes.