Få en kraftfuld webshop der er effektiv og flot

Sælge dine produkter online med en kraftfuld webshop. Nem og hurtig betaling med kort og mobilepay. Få en webshop der sælger og ser godt ud.

Få en kraftfuld webshop der har alle
de nødvendige funktioner

Her er de vigtigste punkter for få en kraftfuld webshop

Sikker betaling

Det er vigtigt din webshop har sikker betaling med kort og 2 trins godkendelse. Det sikre dine kunder og du fremstår pålidelig.

MobilePay

MobilePay er et must have når man driver en online shop. Det er nem og hurtig betalingsmetode. Funktionen i sig selv kan hjælpe med at øge dit salg.

Fragt

Din webshop bliver sat om med fragt moduler, så dine kunder kan vælge den fragt som de bedst kan lide

Hastighedsoptimeret

3 sekunder… Det er tiden du har får at fange potentielle kunder, inden de går videre. En hurtig hjemmeside bidrager til højre placering på Google i deres søgeresultater.

SEO

Hvis dine kunder ikke ved du eksistere, så finder de dig heller ikke. Jeg optimerer din hjemmeside på alle måder ift. SEO, hastighed og sikkerhed. Din hjemmeside skal kunne findes af dine nye kunder.

Responsivt design

Du får webdesign som er responsivt, og som tilpasser sig naturligt til alle skærme. Fotos, grafik og evt. videomateriale bliver tilpasset og optimeret så det fremstår flot på alle enheder.

Få en kraftfuld webshop til netop din virksomhed

Du får en gennemtænkt og velbygget webshop som er skræddersyet til din virksomhed og dens målgruppe, og altid med udgangspunkt i dine faktiske behov, mål og budget.

Jeg udvikler de nye webshop med WordPress, som er verdens mest benyttede CMS (Content Management System). Wordpress kan nemt tilpasses din virksomheds behov.

Når din virksomhed får udviklet en  ny hjemmeside eller webshop af mig, så kan du ikke kun se frem til en bedre hjemmeside, men også en god og  service.

Få en kraftfuld webshop der guider dine kunder i mål

Du har fanget dine kunders interesse og skabt et produkt de vil købe. Men det er vigtigt dine kunder får en god oplevelse og ønsker at blive på din hjemmeside. Interessen skal holdes hele vejen til købet. Det er vigtigt webshoppens opbygning/design og præsentationen af produkter sidder lige i skabet. Din webshop bliver designet og opbygget med et visuelt hiearki som skal fremme konverteringen. Det er vigtigt at din webshop er er designet til netop din målgruppe, og at den samtidig giver en god brugeroplevelse for den besøgende kunde. Derfor benytter jeg altid de bedste muligheder indenfor optimering af webshops.

Procesen for design til din nye hjemmeside

Når du bestiller en ny hjemmeside hos mig, så er processen enkel, ligetil. Se bare disse trin

Dialog

Først finder vi sammen frem til hvad hjemmesiden skal indholde og hvordan den skal se ud. Jeg lytter til dine ønsker og kommer samtidig med min erfaring og inputs.

Udarbejdelse af hjemmeside design

Efter vores samtale begynder jeg på hjemmesidens design. Det indebære opsætning af tekster, billeder og alt det materiale der skal på. Under designprocessen vil jeg løbende være i dialog med dig, så vi rammer det ønskede mål-

Gennemgang

Når alt er på plads, lægges hjemmesiden op på en test server, hvor du kan gennemgå indholdet. Hvis du har rettelser, så retter jeg indtil du er helt tilfreds. Efter godkendelse af designet lanceres hjemmesiden.

Har du spørgsmål omkring hjemmeside design?

Til højre kan du se nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis du gerne vil ringes op, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor. 

For en ny hjemmeside, vil prisen afhænge af hvilken slags design der skal laves, hvad siden skal kunne og hvad den skal indeholde. Jeg laver kun unike hjemmesider, som er tilpasset din virksomhed og din målgruppe.

Prisen kan først fastsættes efter vi har snakket om dine ønsker og behov. Mine hjemmesider ligger typisk mellem 5.000 og 30.000 kroner. Alt afhænger af hvor stor din hjemmeside skal være og hvad den skal kunne. Kontakt mig og få en pris på dit projekt.

Hvis alt materialet er er tilrådighed og der ikke er for mange revideringer, så vil det tage 10-14 dage at få din nye hjemmeside online.

Du får altdi en standart løsning til din hjemmeside. Det indebære bla.

  • Optimering af overskrifter
  • tekster
  • metabeskrivelser
  •  billeder

Yderligere SEO kan tilkøbes.